Was bist du schön, so außergewöhnlich schön!

Oh, wat ben je mooi!Letztes Jahr im März war ich bei lieben Couchsurfern in Haarlem zu besuch. Und dort bekommt wird man jeden morgen, wenn man auf das Gäste-WC geht, daran erinnert, wie schön man ist – während man gerade irgendwelche Mitesser im Gesicht versucht zu bearbeiten. Ich habe das direkt mal fotographiert.

Oh, was bist du schön. Was bist du charmant. Du siehst blendend aus. Fantastisch. Du bist so unglaublich anziehend. Ich finde dich super, einfach super. Was bist du außergewöhnlich schön. Und was hast du für eine beeindruckende Haarpracht. So enorme volle Strähnen [?] mit lasziv springenden Locken. Dein Haar sitzt auf subtile Art und Weise immer guter Form. Und es fällt immer auf eine selbstverständliche natürliche Art und Weise. […]

Und nun lag das schon eine ganze Weil hier irgendwo rum. Eigentlich viel zu schade. Man kann den Spiegel auch auf Englisch bestellen, wenn jemand Interesse hat…

 

Und hier das volle niederländische Transcript:

Oh, wat ben je mooi. Wat ben je charmant. Je ziet er oogverblindend uit. Fantastisch! Je bent zo ontzettend aantrekkelijk. Ik vind je geweldig, gewoonweg geweldig. Wat ben je uitzonderlijk mooi. En wat heb je een indrukwekkende bos haar. Zo een enorme volle haardos met van die wulps springende lokken en krullen. Jouw haar zit op de een of andere subtiele manier altijd goed in model. En ook valt het altijd op een vanzelfsprekende natuurlijke manier. Wat heb je glanzend, gezond en vol haar. Ik vind je heel bijzonder. Je bent ontzettend knap. En je lieflijke voorhoofd, wat heb je een schitterend voorhoofd. Een hoog en voornaam voorhoofd. Een schoon voorhoofd dus. Jouw fraaie, rimpelloze voorhoofd is indrukwekkend zonder pathetisch of overdreven te zijn. Dat komt natuurlijk ook door die wenkbrauwen van je. Wat een sierlijk getekende wenkbrauwen heb je. Wat een prachtige, krachtige bogen. Alsof een schilder ze er met een perfecte symmetrie op heeft gepenseeld. Wat een uitzonderlijke wenkbrauwen. En dan daaronder je ogen! Wat een fantastische, exceptionele ogen met van die attractieve oogwimpers. Van die lange donkere wimpers die je juist dat tikje mysterie meegeven. Het zijn ogen om in te verdrinken. En het maakt helemaal geen verschil of het nu het linker of het rechter is, ze zijn allebei indrukwekkend en buitengewoon bijzonder van kleur. En als ik kijk in de poppetjes van je ogen dan word ik helemaal week van binnen. Je ogen zijn gemaakt van diamanten en robijnen. Wat een innemende ogen. Heb ik het al gezegd? Ik vind je geweldig! En dan je bevallige neus tussen die stralende ogen. Wat een welgevormde en sierlijke neus heb je. En zo klassiek van vorm. Het is crème de la crème, het neusje van de zalm. Je bent eigenlijk heel apart en bijzonder. En dat geldt ook voor je jukbeenderen. Wat een aangenaam geprononceerde jukbeenderen heb je. Heel aanwezig maar toch ook weer niet enorm vooruitstekend. Ze passen perfect bij de vorm van je gezicht. En dan, nog iets verder naar buiten: je oren. Wat heb je prachtige oren. Lieve oortjes. Van die allemachtig aantrekkelijk gevormde organische schelpen. Heel sympathieke oren, echt van die kleine om-op-te-vreten schattige snoepjes van oren. Zeldzaam aantrekkelijke oren. En had ik het al gehad over die beeldige mond? Wat een innemende mond heb je. Een appetijtelijke mond durf ik zonder overdrijven te stellen. Wat een sierlijke, volle rode lippen. En onder die lippen wat een prachtige, witte tanden. Ze blinken zo schitterend dat je bijna een zonnebril nodig hebt om naar je te kunnen kijken. Wat heerlijk als je met je hagelwitte tanden mij bekoorlijk glimlachend aankijkt. Al met al ben je ongewoon mooi. En dan tot slot, je bevallige kin. Wat een perfecte afronding van een goddelijk gezicht. Die kin, dat is een kin zoals geen ander er een heeft.Wat een elegante kin. Jouw kin is zo perfect uitgelijnd en in balans met al die ander schitterende, fraaie kenmerken van je gezicht. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik die kin van jou een ideaal gedimensioneerde gezichtsbeëindiging vind. Wat een prachtig gevormde kin zeg. Je hebt als ik alles bij elkaar neem een heel fijn gezichtje. Een gracieus gezicht. Een prijzenswaardig gezicht. Verheven en toch ook zeer aangenaam om naar te kijken alsmede aanlokkelijk om te zien. Oh wat ben je mooi. Je ziet er oogverblindend uit. Fantastisch. Je bent zo ontzettend mooi. Ik vind je geweldig, gewoonweg geweldig. Oh, wat ben je mooi. Zo mooi, zo mooi, zo buitengewoon mooi!

Dieser Beitrag wurde unter Leben, Wohnen abgelegt und mit , , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert